خازن یا انباره وسیله‌ای الکتریکی است که می‌تواند بار الکتریکی (و بنابراین انرژی الکتریکی) را در خود ذخیره کند. انواع مختلفی از خازن‌ها وجود دارد اما همه آن‌ها شامل حداقل دو هادی هستند که توسط یک عایق، از یکدیگر جدا شده‌اند. نام این هادی‌ها صفحات خازن است. صفحات خازن می‌توانند از جنس ف یا الکترولیت باشند. عایق دی الکتریک نیز لایه‌ای عایق است که بین صفحات خازن قرار می‌گیرد و ظرفیت خازن را افزایش می‌دهد، و جنس آن می‌تواند از شیشه، آب، سرامیک، پلاستیک، میکا، کاغذ و … باشد.

خازن‌ها کاربردهای وسیعی دارند. آن‌ها به همراه مقاومت‌ها، در مدارات تایمینگ استفاده می‌شوند. همچنین از خازن‌ها برای صاف کردن سطح تغییرات ولتاژ مستقیم استفاده می‌شود. از خازن‌ها در مدارات به‌عنوان فیلتر هم استفاده می‌شود. زیرا خازن‌ها به راحتی سیگنال‌های متناوب را عبور می‌دهند ولی مانع عبور سیگنال‌های مستقیم می‌شوند.

خازن را با حرف C که ابتدای کلمه capacitor است نمایش می‌دهند.

با توجه به اینکه بار الکتریکی در خازن ذخیره می‌شود، برای ایجاد میدان‌های الکتریکی یکنواخت می‌توان از خازن استفاده کرد. خازن‌ها می‌توانند میدان‌های الکتریکی را در حجم‌های کوچک نگه دارند؛ به علاوه می‌توان از آن‌ها برای ذخیره کردن انرژی استفاده کرد. وسیله ای است که برای ذخیره سازی بار الکتریکی به کار می رود. تعریف ظرفیّت خازن: نسبت بارذخیره شده در خازن به اختلاف پتانسیل دوسر خازن ا ظرفیّت خازن می نامند. آن را با Cنمایش داده واحد آن فاراد است.


مهندسی کنترل خازن ,خازن‌ها ,الکتریکی ,استفاده ,ذخیره ,صفحات ,صفحات خازن ,است که ,از خازن‌ها ,در خازن ,بار الکتریکیمنبع

مهندسی ابزار دقیق

خازن

مدارهای الکتریکی

اسیلوسکوپ

Piping and instrumentation diagram

مهندسی الکترونیک

مهندسی برق

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

onlinestorememarket مقالات طراحی سایت آسیاروید | asiaroid تکنیک چاپ دیدار کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. Apidl سوالات ضمن خدمت انتصاب مدیران مدارس توس رایانه ::::::::::: همه چیز همین جا ترازوی آزمایشگاهی اجناس فوق العاده